Familie / Gezin

‘Een verbinding door beeld waarbij de liefde wordt vastgelegd’

Jullie gezin. Jullie kostbaarste ‘bezit’. Soms zie je door de bomen het bos niet meer in het aanbod van fotografen. Bij Vita Lie Fotografie gaan we de verbinding aan. Samen. Jullie met het gezin. Of zelfs met de hele familie. Jullie eigen schoonheid en liefde. Dat is wat je terug wilt zien en exact díe verbinding wordt vastgelegd op beeld.

 

‘Ja! Ik wil die verbinding op beeld!’

Hoe je de shoot en de uiteindelijke foto’s wenst is heel persoonlijk en ik ga dan ook heel graag met je op zoek naar dé manier en stijl die bij je past. 

Willen jullie met de gehele familie op de foto? Dat kan, hele leuk! Onderaan de pagina lees je de prijzen. 

Samen bekijken we de locatie en ben je ook vrij om te kiezen voor een thuissetting, op strand, in de duinen, bos, binnen in een mooi hotel of in de studio. We kijken welke stijl je aanspreekt, want dat is wat telt!

‘Laten we de verbinding leggen!’

Om jullie liefde te vangen probeer ik iedereen op het gemak te stellen. Er is allereerst aandacht voor de kinderen en ook ruimte om even weg te lopen, te spelen, gek te doen. Elkaar kietelen, knuffelen en elkaar aankijken. Dat is hoe ik jullie het liefste vastleg. Ik laat jullie af en toe even poseren en probeer ook iedereen te laten kijken in de camera en geef aanwijzingen welke houdingen jullie het beste kunnen aannemen. Daarnaast gaan we in op wat er ontstaat.