Newborn

‘Een verbinding door beeld waarbij de liefde wordt vastgelegd’

Gefeliciteerd! Jullie prachtige baby is geboren. De liefde, de schoonheid, de puurheid van jouw baby, dát is wat je terugziet op beeld. 

‘Ja! Ik wil die verbinding op beeld!’

Hoe je de shoot en de uiteindelijke foto’s wenst is heel persoonlijk en ik ga dan ook heel graag met je op zoek naar dé manier en stijl die bij je past. Zo kun je kiezen of je alleen op jullie mooie lieve kleine baby op de foto wilt, of met man/vriend/vrouw/vriendin en ook kun je ervoor kiezen of je eventuele oudere broer(s) of zus(sen) op de foto erbij wilt hebben. En ook qua locatie kun je kiezen voor een thuissetting, op strand, in de duinen of in de studio van Vita Lie Fotografie. We kijken welke stijl je aanspreekt, want dat is wat telt!

‘Laten we de verbinding leggen!’

Tijdens deze reportage leg ik jullie baby en eventueel het gezin vast op een manier zoals jullie echt zijn. Er wordt niet geposeerd tijdens de lifestyle reportage, waardoor de natuurlijke interactie het enige is dat wordt vastgelegd. De baby is nog mooi te vormen in verschillende posities voor de foto tijdens het slapen, als hij/zij tussen 2 en echt maximaal 4 weken oud is. Jullie baby kan naast lekker slapen dan ook al wat meer oogcontact maken.

Let op: ik gebruik geen pakjes en verkleedkleding en gebruik geen haarbandjes en andere accessoires. Houd voor een newbornshoot rekening met een duur van de shoot tussen de 1 a 2 uur. We volgen de baby en voeden is een natuurlijk onderdeel van de shoot (helpt ook de baby weer te laten slapen).

Newbornshoot

(Maximaal 5 personen)
289
  • Je ontvangt 30 foto's inclusief
  • Online fotogalerij waar je jouw favorieten mag selecteren
  • Meer foto's afnemen mogelijk: Meerprijs van 15 euro per foto
  • Hele galerij afnemen? Vraag naar de pakketprijzen of kijk onder de tab: Familie/Gezin
baby handjes