Zakelijk

‘Een verbinding door beeld waarbij jouw expertise wordt vastgelegd’

Een eerste indruk is belangrijk, hoe je wilt overkomen en hoe mensen jou zien. Op welke manier jij jouw business naar voren wilt laten komen. Graag ga ik met je op zoek naar de juiste verbinding en komen zo samen tot het ‘perfecte plaatje’. Voor mij zijn ook juist de ‘imperfecties’ essentieel voor de uitstraling van jouw unieke liefde en schoonheid, die maken dat jouw business een succes is.  Dit kunnen goede portretfoto’s zijn, maar ook foto’s van de salon/praktijkruimte/winkel. Gaan we samen de verbinding aan?

‘Ja! Ik wil die verbinding op beeld!’

Hoe je de shoot en de uiteindelijke foto’s wenst is heel persoonlijk en ik ga dan ook heel graag met je op zoek naar dé manier en stijl die bij je past. Zo kun je kiezen welke locatie je wilt als setting voor jouw professionele foto’s: een thuissetting, op strand, in de duinen, binnen in een mooi hotel, een authentiek straatje, jouw eigen salon/winkel of bij Vita Lie in de studio. We kijken welke stijl jou aanspreekt, want dat is wat telt!

‘Laten we de verbinding leggen!’

Wil je juist al je producten op de foto laten zetten? Om je webshop te vullen? Of een combinatie van je werk en jezelf? Vertel me al je ideeën en wensen en laten we samen aan de slag gaan!

Zakelijke fotoshoot

399 Instapprijs voor de eerste 1,5 uur
  • Zakelijke fotoshoot van maximaal 1,5 uur (90 minuten)
  • Je ontvangt 10 foto's inclusief
  • Meer foto's afnemen mogelijk: Meerprijs van 25 euro per foto
  • Meer uren mogelijk: Per ieder extra uur wordt er 100 euro bovenop de minimale stootprijs gerekend
  • Bij ieder uur (60 minuten) meer ontvang je 5 foto's extra bovenop de 10 foto's inclusief
  • Pakketprijzen mogelijk, vraag naar de mogelijkheden