Zwangerschap

‘Een verbinding door beeld waarbij de liefde wordt vastgelegd’
Wanneer je voor een zwangerschapsfotoshoot gaat rondkijken ben je waarschijnlijk al even zwanger. Gefeliciteerd! Hoe bijzonder deze 9 maanden zijn (wauw jouw lichaam laat een kindje groeien!) en hoe jij dit ervaart is uniek. Tegen de tijd dat jouw buik mooi zichtbaar is voor op de foto, kun je jouw 3e trimester alweer bijna gaan afsluiten. Als je van een volgend kindje zwanger bent dan weet je hoe snel de tijd voorbij gaat en hoe waardevol het is om je zwangere lichaam te koesteren. Dit is dan ook hét moment om een shoot te boeken en deze periode vast te laten leggen, als herinnering voor later.

‘Ja! Ik wil die verbinding op beeld!’

Hoe je de shoot en de uiteindelijke foto’s wenst is heel persoonlijk en ik ga dan ook heel graag met je op zoek naar dé manier en stijl die bij je past. Zo kun je kiezen of je alleen op de foto wilt, of met man/vriend/vrouw/vriendin. Wil je ook met de kids erbij op de foto? Boek dan een gezinsshoot. Qua locatie kun je kiezen voor een thuissetting, op strand, in de duinen, bos, binnen in een mooi hotel of in de studio. We kijken welke stijl je aanspreekt, want dat is wat telt!

‘Laten we de verbinding leggen!’

Wanneer jouw buik mooi zichtbaar is kunnen we een fotoshoot plannen. Voor mij is er geen limiet aan wanneer dit kan.

We bepalen vooraf jouw outfit(s) en eventueel die van de andere gezinsleden als ze meegaan tijdens de shoot. Mocht je er niet uitkomen qua kleding, dan heb ik het een en ander wat je kan lenen. Zolang jij je maar je mooiste zelf kunt voelen! Ik praat je door de hele shoot heen en het is het belangrijkste dat jij je op je gemak voelt. De mooie foto’s volgen dan vanzelf. We nemen in ieder geval alle tijd en doen wat fijn voelt. 

Zwangerschapsshoot

289
  • Je ontvangt 30 foto's inclusief
  • Online fotogalerij waar je jouw favorieten mag selecteren
  • Meer foto's afnemen mogelijk: Meerprijs van 15 euro per foto
  • Ongeveer 1,5 uur durende shoot, op gewenste locatie
  • Hele galerij afnemen? Kijk onder de tab: Familie/Gezin voor de actuele prijzen
  • Gratis gebruik van de client closet!
golden hour roos zwangerschap 26